Top 10 terase rooftop unde trebuie să ajungi

Vara este momentul perfect pentru a descoperi terasele rooftop, locuri care oferă nu doar o priveliște spectaculoasă, dar și o atmosferă de neuitat. Indiferent dacă ești în căutarea unei seri relaxante cu prietenii sau a unui loc romantic pentru o întâlnire, terasele rooftop sunt alegerea ideală. Iată un top al celor mai bune 10 terase rooftop din România unde trebuie să ajungi.

1. SkyBar – București

SkyBar este una dintre cele mai cunoscute terase rooftop din București. Situată în centrul orașului, această terasă oferă o vedere panoramică asupra Capitalei. Designul modern și meniul variat de cocktailuri și preparate culinare fac din SkyBar un loc de neratat pentru orice iubitor de rooftop-uri. Atmosfera vibrantă și muzica live completează experiența.

2. Nomad Skybar – București

Nomad Skybar este un alt loc de top în București, renumit pentru atmosfera sa elegantă și priveliștile spectaculoase. Terasa are un design modern și sofisticat, perfect pentru o seară de neuitat. Nomad oferă o selecție rafinată de mâncăruri și băuturi, iar evenimentele tematice și petrecerile exclusive sunt atracțiile principale.

3. 18 Lounge – București

Situată la etajul 18 al City Gate South Tower, 18 Lounge este o terasă de lux care oferă o vedere panoramică asupra parcului Herăstrău și a orașului. Cu un design elegant și un meniu gourmet, 18 Lounge este locul perfect pentru cine romantice sau întâlniri de afaceri. Muzica ambientală și serviciul impecabil contribuie la o experiență de neuitat.

4. ARCA – Cluj-Napoca

ARCA, situată pe acoperișul hotelului DoubleTree by Hilton din Cluj-Napoca, este o terasă care îmbină eleganța cu confortul. Cu o priveliște impresionantă asupra orașului și a dealurilor din jur, ARCA oferă un meniu diversificat și cocktailuri creative. Atmosfera relaxată și evenimentele speciale fac din ARCA un loc de neratat pentru localnici și turiști deopotrivă.

5. Sky Restaurant – Timișoara

Sky Restaurant din Timișoara este cunoscut pentru priveliștile sale uimitoare și meniul sofisticat. Situată pe acoperișul unui hotel de lux, această terasă oferă o experiență culinară de excepție, combinată cu o atmosferă intimă și elegantă. Muzica live și serile tematice adaugă un plus de farmec acestei locații.

6. Gravity Rooftop – Iași

Gravity Rooftop este una dintre cele mai populare terase din Iași, oferind o vedere panoramică asupra orașului. Cu un design modern și un meniu care include atât preparate internaționale, cât și locale, Gravity este locul ideal pentru o seară relaxantă. Evenimentele de weekend și cocktailurile speciale sunt atracțiile principale.

7. Skybar – Sibiu

Skybar Sibiu oferă o experiență de neuitat, combinând priveliștile spectaculoase cu un meniu variat și cocktailuri inovatoare. Situată în centrul orașului, terasa este perfectă pentru a savura apusurile de soare sau pentru a petrece o seară alături de prieteni. Atmosfera prietenoasă și muzica live completează experiența.

8. The Temple – Brașov

The Temple din Brașov este o terasă rooftop care impresionează prin designul său modern și priveliștea asupra munților. Cu un meniu gourmet și o selecție rafinată de băuturi, The Temple este locul perfect pentru cine romantice sau întâlniri cu prietenii. Evenimentele tematice și muzica live adaugă un plus de distracție.

9. UP Social Club – Constanța

UP Social Club din Constanța este locul ideal pentru a savura o băutură răcoritoare în timp ce admiri Marea Neagră. Cu un design modern și o atmosferă relaxată, UP Social Club oferă un meniu variat și cocktailuri creative. Terasa este perfectă pentru serile de vară, oferind o priveliște de neuitat asupra litoralului.

10. Avalon Rooftop – Oradea

Avalon Rooftop din Oradea este cunoscută pentru priveliștea panoramică asupra orașului și a râului Crișul Repede. Cu un meniu diversificat și cocktailuri delicioase, Avalon este locul perfect pentru a petrece o seară relaxantă. Designul elegant și atmosfera prietenoasă fac din Avalon o destinație de top pentru localnici și turiști.

Concluzie

Terasele rooftop oferă o combinație unică de priveliști spectaculoase, atmosferă relaxantă și preparate culinare rafinate. Fie că ești în București, Cluj-Napoca, Timișoara sau alte orașe din România, aceste locații de top sunt perfecte pentru a te bucura de serile de vară alături de prieteni sau familie. Nu rata ocazia de a descoperi aceste terase și de a crea amintiri de neuitat.

About the Author: Daniel

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *