Cum să redirecționezi apelurile la Telekom

Redirecționarea apelurilor este o funcționalitate esențială pentru mulți utilizatori de telefonie mobilă și fixă. Aceasta permite transferul apelurilor primite către un alt număr de telefon, asigurându-te că nu pierzi niciun apel important, indiferent de locul în care te afli. În rețeaua Telekom, redirecționarea apelurilor este un serviciu simplu și eficient de utilizat. În acest articol, vom explora în detaliu cum să redirecționezi apelurile la Telekom, oferind pași concreți și sfaturi utile.

Ce este redirecționarea apelurilor?

Redirecționarea apelurilor este o funcție care permite transferul apelurilor primite către un alt număr de telefon. Acest serviciu poate fi configurat în diverse moduri, cum ar fi redirecționarea tuturor apelurilor, redirecționarea apelurilor atunci când linia este ocupată, când nu răspunzi sau când telefonul este închis sau nu are semnal.

De ce să folosești redirecționarea apelurilor?

Redirecționarea apelurilor este utilă în mai multe situații:

 • Când ești într-o zonă fără semnal: Poți redirecționa apelurile către un număr de telefon fix sau un alt număr de mobil pentru a te asigura că nu pierzi niciun apel.
 • Când ești ocupat: Redirecționarea apelurilor către un coleg sau un asistent poate fi utilă atunci când ești ocupat și nu poți răspunde.
 • Când ești în concediu: Poți redirecționa apelurile către un coleg pentru a te asigura că afacerea ta continuă să funcționeze fără probleme.

Cum să redirecționezi apelurile la Telekom

Telekom oferă mai multe opțiuni pentru redirecționarea apelurilor, fiecare dintre acestea putând fi configurată cu ușurință de pe telefonul tău. Iată pașii pentru a activa redirecționarea apelurilor la Telekom:

1. Redirecționarea tuturor apelurilor

Pentru a redirecționa toate apelurile primite către un alt număr de telefon:

 1. Deschide aplicația pentru apeluri pe telefonul tău.
 2. Introdu următorul cod: **21*NUMAR# și apasă tasta de apel. Înlocuiește „NUMAR” cu numărul de telefon către care dorești să redirecționezi apelurile.
 3. Vei primi o confirmare că redirecționarea a fost activată.

2. Redirecționarea apelurilor atunci când nu răspunzi

Pentru a redirecționa apelurile atunci când nu răspunzi după un anumit număr de secunde:

 1. Deschide aplicația pentru apeluri pe telefonul tău.
 2. Introdu următorul cod: **61*NUMAR*SECUNDE# și apasă tasta de apel. Înlocuiește „NUMAR” cu numărul de telefon către care dorești să redirecționezi apelurile și „SECUNDE” cu numărul de secunde (de obicei între 5 și 30) după care să se facă redirecționarea.
 3. Vei primi o confirmare că redirecționarea a fost activată.

3. Redirecționarea apelurilor atunci când linia este ocupată

Pentru a redirecționa apelurile atunci când ești deja într-o convorbire:

 1. Deschide aplicația pentru apeluri pe telefonul tău.
 2. Introdu următorul cod: **67*NUMAR# și apasă tasta de apel. Înlocuiește „NUMAR” cu numărul de telefon către care dorești să redirecționezi apelurile.
 3. Vei primi o confirmare că redirecționarea a fost activată.

4. Redirecționarea apelurilor atunci când telefonul este închis sau nu are semnal

Pentru a redirecționa apelurile atunci când telefonul tău este închis sau nu are semnal:

 1. Deschide aplicația pentru apeluri pe telefonul tău.
 2. Introdu următorul cod: **62*NUMAR# și apasă tasta de apel. Înlocuiește „NUMAR” cu numărul de telefon către care dorești să redirecționezi apelurile.
 3. Vei primi o confirmare că redirecționarea a fost activată.

Dezactivarea redirecționării apelurilor

Dacă dorești să dezactivezi redirecționarea apelurilor, poți face acest lucru folosind următoarele coduri:

 • Dezactivarea redirecționării tuturor apelurilor: ##21#
 • Dezactivarea redirecționării apelurilor când nu răspunzi: ##61#
 • Dezactivarea redirecționării apelurilor când linia este ocupată: ##67#
 • Dezactivarea redirecționării apelurilor când telefonul este închis sau nu are semnal: ##62#

Sfaturi utile

 • Verifică costurile: În funcție de abonamentul tău, redirecționarea apelurilor poate genera costuri suplimentare, în special dacă redirecționezi apelurile către un număr internațional.
 • Testează setările: După activarea redirecționării, fă un test pentru a te asigura că apelurile sunt redirecționate corect.
 • Notează codurile: Păstrează o listă cu codurile de activare și dezactivare a redirecționării pentru a le avea la îndemână când ai nevoie.

Concluzie

Redirecționarea apelurilor la Telekom este un proces simplu și eficient, care te ajută să rămâi conectat indiferent de situație. Fie că ești ocupat, fără semnal sau în concediu, redirecționarea apelurilor îți asigură că nu pierzi niciun apel important. Urmează pașii descriși în acest articol pentru a configura redirecționarea apelurilor și profită de această funcționalitate utilă oferită de Telekom.

About the Author: alexandra

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *